Instruktør


INSTRUKTØR KURSET

INSTRUKTØR KURSUS


Drømmer du om at arbejde som instruktør enten herhjemme eller i udlandet, så er et instruktør kursus vejen frem. Et instruktør kursus gennem organisationen NAUI er et meget krævende kursus, der virkelig udfordrer dig som dykker, underviser, og rollemodel. Kurset er bygget op om en del teorigennemgang, en del øvelser både i pool eller pool lignende omgivelser og det hele gentaget i åbent vand. For at få succes på dette kursus vil der være en del hjemmearbejde. Prisen for dette kursus er eksklusiv materialer og eksklusiv instruktørr afgift til NAUI. Kurset afvikles normalt over 7-9 dage. Kursus forløbet kan sagtens fordeles over en længere periode. For at deltage på dette kursus skal du være minimum divemaster og have minimum 60 dyk. Kontakt os for nærmere info vedrørende afvikling og tilmelding til vores instruktør kursus.


                                                                           

                                                                          Pris for dette kursus kr. 7.995,- (inklusiv eksamen)


Instruktør træner


Har du været instruktør nogle år og trænger til nye udfordringer, så kunne et instruktør træner kursus være vejen frem. Som instruktør træner kan du undervise hele kurset til at blive instruktør. Man kan dog ikke certificere eleverne. Dette er kurset hvor du udfordres på dine undervisnings færdigheder, således at du vil være i stand til at udanne nye instruktører. Kontakt os for nærmere info vedrørende dette kursus.

                                                                           


Course Director

Som eneste dykkercenter i danmark kan vi uddanne på dette niveau. For at deltage på dette kursus skal man minimum være instruktør træner med en del års erfaring. Dette kursus udvikler dine færdigheder og giver dig licens til at være eksaminator på instruktørkurserne. Kontakt os for nærmere info vedrørende dette kursus.

Hvad vores kursister siger


Nogle hårde dage på vores instruktør kursus, men fik virkelig udvidet færdighederne og fik en god indsigt i de pædagogiske læringsmetoder, super kursus og motiverende instruktører


#Michael, Lars, Thomas