Scubadiver


SCUBA DIVER KURSET

SCUBA DIVER


Scuba Diver er vores grundkursus, hvor du lærer at dykke til max 18 mtr. Kurset består af en teoridel, pool eller pool lignende forhold til øvelser samt 4 dyk i åbent vand. På dette kursus er der selvstudie med teori opgaver der laves hjemme. Der vil herefter være gennemgang af teorien og opgaverne afsluttende med en eksamen. For at deltage på vores grundkursus skal man være fyldt 12 år, man skal kunne svømme minimum 200 meter, træde vande i 10 minutter og kunne leve op til helbredskravene.

Kurset afvikles som ugekursus med teori om mandagen, pool eller lignende pm tirsdagen og åbent vand henholdsvis lørdag og søndag. Inklusiv i kurset er lån af teoribog, lån af udstyr, logbog, dykkertabel og certificeringsafgift til NAUI.


                                                                           Oversigt over kursusafviklingen:

                                                                           Mandag - teori fra 17 - senest 22.00

                                                                           Tirsdag - Pool eller lignende fra 17.00 - senest 22.00

                                                                           Lørdag - åbent vand fra 10.00 - senest 16.00

                                                                           Søndag - åbent vand fra 10.00 - senest 16.00

                                                                          Pris for dette kursus kr. 3.995,-


Prøvedyk


Er du i tvivl om dykning er noget for dig, er der mulighed for et prøvedyk. Vi laver prøvedyk henover sommeren for dem der lige vil prøve at stikke hovedet under vand inden der bookes et helt kursus. Et prøvedyk består af en kort teori gennemgang, en kort udstyrs gennemgang og derefter få øvelser på lavt vand, efterfulgt af en svømmetur. Prøvedyk gennemføres ved minimum 2 tilmeldinger. Prisen er inklusiv lån af udstyr.

                                                                             Pris for prøvedyk kr. 595,-


Tune Up ( genopfriskning ).

Er det længe siden du har været i vandet, vil et tune up være en rigtig god ide. Kurset indbefatter lidt teori, udstyrs gennemgang, øvelser på lavt vand efterfulgt af en svømmetur i området. Kan som regel kombineres med en af vores ture. Prisen er inklusiv lån af udstyr.

                                                                             Pris for tune up kr. 695,-

Hvad vores kursister siger


Vi havde et rigtig godt prøvedyk, super godt arrangeret med nogle meget tålmodige og professionelle instruktører. Kan varmt anbefales hvis man lige er i tvivl om et kursus er noget


#Jesper & Pernille